HIBERNAL+VELTLÍNSKÉ ZELENÉ, bag in box, objem 3 litry Hibernal + Veltlínské zelené

HIBERNAL+VELTLÍNSKÉ ZELENÉ BIB o objemu 3 litry. Jedná se o bílé suché víno.

Objem: 3 l
Alkohol: 13,0 obj. %
Cukr: suché


Dostupnost Skladem
325 Kč
HIBERNAL+VELTLÍNSKÉ ZELENÉ, bag in box, objem 3 litry Hibernal + Veltlínské zelené
HIBERNAL+RYZLINK RÝNSKÝ, bag in box, objem 5 litrů
Novinka

Charakteristika:
Bílé víno v BIB o objemu 3 litry. Jedná se o bílé suché víno.

Po otevření a prvním použití je díky speciálního smršťovacího potravinářského vaku uvnitř krabice zachována kvalita vína po dobu 6 týdnů. Víno v bag-in-boxu je skvělé řešení pro pravidlené i příležitostné pití vína. Skvěle se hodí na párty, cateringy, firemní akce, výlety a pikniky. Je efektivní pro restaurace, hotely, kavárny a bary, které víno rozlévají jako stáčená vína bez velkých nákladných investic do stáčecích zařízení.

Výhody vín v bag-in-boxu:
- zamezení oxidace = víno je plěno v potravinářském vaku, který se při odčepování 'smrskuje' víno neoxiduje, není třeba další manipulace s vínem
- hygienicky baleno = víno je plněno v potravinářském vaku, ten je chráněn v papírovém obalu. Každý box má svůj vlastní výčepní kohoutek s pojistkou
- přehlednost = bag-in-box uložte v lednici, box je označen etiketou s odrůdou vína, množství, alkoholu, číslo šarže a výrobcem
- snadná inventarizace = zjištění aktuálního množství vína pomocí váhy
- rychlá manipulace = z boxu nalijete pouze požadované množství vína
- recyklovatelnost = prázdný bag-in-box se dá recyklovat (papír a plast)

Doporučení:
BIB 3 litry doporučujeme objednávat po 3 kusech = 1 balík.

Boxy uchovávejte v lednici - víno je potravina

Víno z České republiky.
Vinařská oblast, Morava, podoblast Znojemská

Doplňkové parametry

Kategorie: Bag in box vína
Objem: 3 l
Oblast: Morava
Obsah cukru: Suché
Podoblast: Znojemská
Alkohol: 13,0 obj. %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: